Over Pageview

Grafische dienstverlening aan bedrijven en startende bedrijfjes is waar ik sterk in ben. Van logo tot huisstijl, van drukwerk tot beurs-stand. Ik kan je alles, van het idee tot en met de uitvoering, uit handen nemen.

Logo en huisstijl zijn ontzettend belangrijk, ze zijn in sterke mate bepalend voor de aantrekkingskracht van een merk. Met een duidelijke corporate identity of branding vergroot je de kans dat een prospect voor jouw bedrijf kiest.

Samen met jou bespreek ik je doelen, wensen en ideeën. Deze zet ik om in een huisstijl.

Ik lever het complete scala aan diensten die nodig zijn om je bedrijfsidentiteit naar een hoger plan te tillen. In de afgelopen jaren is een nauwe samenwerking ontstaan met betrouwbare vakmensen. Drukwerk, teksten en fotografie maken deel uit van het dienstenpakket.

Pageview Design is je enige aanspreekpunt. Ik stem alle werkzaamheden op elkaar af en haalt er zo nodig de juiste specialisten bij.

Wie zit er achter Pageview

Nathalie van Dijk heeft Pageview Design in 1999 opgestart, na enkele jaren in Amsterdam bij een groot webdesign bureau voor enkele grote telecom bedrijven gewerkt te hebben. Toch kriebelde het om zelf te gaan ontwerpen en bouwen. Eerst alleen websites, later complete huisstijlen. Pageview richt zich het liefste op grafisch ontwerp en werkt daarom samen met andere ontwerpers, fotografen, tekstschrijvers en social media experts.

Meer weten of gewoon alleen kennismaken?

Bel 06 – 835 301 50 of mail naar info@pageview.nl voor een vrijblijvende afspraak.